ANP
Volledig scherm
© ANP

Belg en Nederlander zwaargewond nadat ze op pechstrook worden gegrepen

Een 72-jarige man uit Neerpelt en een 34-jarige Nederlander zijn ernstig gewond geraakt toen ze op de vluchtstrook langs de A12 ter hoogte van het Nederlandse Woerden werden aangereden. 

2 reacties

  • Jaak Meyers

    6 jaar geleden
    Ongelukken op drukke snelwegen zijn een nachtmerrie. Zeker 's nachts. Vis maar eens uit wat eerst te doen. Ik zou het graag horen van de hulpdiensten, want hier wordt nauwelijks info over verspreid.
  • Marco Debart

    6 jaar geleden
    Daarom mag je dus NIET op de pechstrook blijven staan. Ga zo snel mogelijk achter de vangrail staan.
  1. TERUGLEZEN GAZA. Israël reageert woedend op dreigend arrestatiebevel tegen Netanyahu, Amerikaanse president Biden noemt het “schandalig”

    TERUGLEZEN GAZA. Israël reageert woedend op dreigend arrestatie­be­vel tegen Netanyahu, Amerikaan­se president Biden noemt het “schandalig”

    De aanklager van het Internationaal Strafhof in Den Haag wil een arrestatiebevel uitvaardigen tegen de Israëlische premier Netanyahu, de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant en drie Hamas-leiders. Allen maakten ze zich volgens hem schuldig aan oorlogsmisdaden. In Israël wordt woedend gereageerd. Minister Benny Gantz, die deel uitmaakt van het oorlogskabinet, spreekt van een “flagrant moreel bankroet”. Ook Hamas reageert verontwaardigd. “Dit stelt het slachtoffer gelijk aan de beul.” Amerikaanse president Biden vindt het onterecht om Israël en Hamas op één lijn te zetten. Lees hier de ontwikkelingen van maandag 20 mei terug.
  2. TERUGLEZEN GAZA. Zeker 31 doden na aanval op vluchtelingenkamp in Gazastrook - Israëlisch leger zegt verschillende tunnels te hebben gevonden in Rafah

    TERUGLEZEN GAZA. Zeker 31 doden na aanval op vluchtelin­gen­kamp in Gazastrook - Israëlisch leger zegt verschil­len­de tunnels te hebben gevonden in Rafah

    Bij een Israëlische luchtaanval zijn zondagochtend vroeg 31 mensen omgekomen in het vluchtelingenkamp van Nuseirat, centraal gelegen in de Gazastrook. Dat melden de lokale autoriteiten zondagmiddag. Een woordvoerder van het agentschap voor civiele bescherming in Gaza zei verder dat er ook twintig gewonden onder het puin vandaan zijn gehaald. Er wordt nog gezocht naar vermisten. Lees hier de ontwikkelingen van zondag 19 mei terug.