Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Valverde twijfelt geen seconde: "Dit is de mooiste zege van mijn carrière"

WielrennenDe erelijst van Alejandro Valverde is bijna langer dan het parcours in Innsbruck, maar toch twijfelde de 38-jarige Spanjaard geen seconde na zijn overwinning in Oostenrijk. "Dit is mijn allermooiste zege. Na zoveel jaar proberen lukt het eindelijk, fantastisch", zei Valverde bij Sporza.

3 reacties

  • Johan Maddens

    6 jaar geleden
    Na twee schorsingen door bloeddoping is Valverde nu wereldkampioen zonder doping !!! Wie begrijpt daar iets van ???? Zeker geen voorbeeld voor de wielersport want wordt overal genoemd als grote dopingzondaar !
  • Ivo Van damme

    6 jaar geleden
    Het was de laatste kans , de bekroning , de opluchting , de apotheose van een woelige maar grootse carriere . De Vlaeminck , Kelly , Jalabert , Zabel , Rebellin allen steengoede renners maar nooit wereldkampioen . Die titel maakt het af voor Alejandro , hij juichte meer en harder dan al zijn andere zeges bij elkaar .
  • Jef Segerink

    6 jaar geleden
    Die man verdient de wereld titel. Wat een loopbaan. Een renner die alles kan voorjaars klassiekers, Ardense klassiekers, kleine en grote rondes. Voor mij de renner die op Merckx na de tweede grootste mag genoemd worden.