Kevin De Weert.
Volledig scherm
Kevin De Weert. © Photo News

De Weert bevestigt afscheid als bondscoach en trekt naar Lotto-Soudal, nog geen opvolger bekend

WielrennenKevin De Weert stopt als bondscoach van de Belgische wielerploeg en trekt naar Lotto-Soudal. Dat bevestigt de man zelf aan onze reporters in Innsbruck. Dat Sven Vanthourenhout hem opvolgt, ontkent KBWB-voorzitter Tom Van Damme bij Belga. 

23 reacties

  • Guy Soetewey

    6 jaar geleden
    Hij kan met zijn Lotto vedetten gaan trainen om te fietsen.
  • eric maier

    6 jaar geleden
    Lotto Soudal passeert hun eigen Kurt van de Wouwer. Die man kan ook zeer goed met renners overweg, is erg bemiddelend en kan de psychische toestand van een renner met een of ander probleem goed inschatten. Beetje spijtig. Natuurlijk doet het geen afbreuk aan De Weert.
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    De ondergang van de Belgische ploeg en renners. Daarvoor hebben de zogezegde kenners hem binnengehaald. Daaarom reden ze zo slecht nu zondag, beschamend. En dat gezever van Van Avermaet, , hij kwam er weeral niet bij te pas.
  • Marcus Camps

    6 jaar geleden
    Jammer genoeg voor Degendt een jaar te laat. Zou zeer graag hem in die kopgroep hebben gezien gisteren. Die had wel eens tot het einde kunnen dragen !
  • Dirk Tuymans

    6 jaar geleden
    Geld primeert.. 130 koersen gewonnen bij de jeugd. Geen enkel koers bij de profs... altijd mee GEMOGEN naar een wk. Dan droomjob gekregen en nu zegt die pipo saluut. Onbegrijpelijk. Maar zen naam zegt genoeg.