BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Refugee Walk zamelt meer dan 240.000 euro in voor Vluchtelingenwerk Vlaanderen

In en rond Mechelen hebben ruim 1.000 mensen vandaag deelgenomen aan de Refugee Walk, een tocht van 40 kilometer om zich solidair te tonen met mensen op de vlucht. 

25 reacties

  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    die bijdragen belasten a 50 % zoals onze lonen,dat is pas solidariteit
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    Ik heb niet de pretentie om namens de overgrote meerderheid van de bevolking te praten, maar het is mijn mening dat zulke organisaties niét de steun hebben van de overgrote meerderheid van de bevolking. De reden: ze steunen niet alleen vluchtelingen en erkende asielzoekers, maar ook illegale, economische migranten. en die groep moet zich noodgedwongen in de criminaliteit begeven om te overleven.
  • William Bonny

    6 jaar geleden
    Hoeveel bejaarden&daklozen van eigen volk hebben moeite om hele maanden rond te komen. Mensen die heel hun leven gewerkt en afgedragen hebben aan de sociale zekerheid, worden door hun eigen volk terzijde geschoven t.v.v. asielzoekers die hier niks anders te zoeken hebben dan op onze kosten te komen leven. Idioten die aan zoiets deelnemen&organiseren zouden zich moeten schamen.
  • Peeters Freddy

    6 jaar geleden
    En sommige echte Belgen die 40 uur per week zwoegen om een netto loon van 1200€ te krijgen tellen niet mee. Gelukzoekers daarentegen worden verwend en vertroeteld. België is Te klein want we moeten kleiner bouwen etc etc en ondertusssen komen er langs alle kanten gelukzoekers eten van ons belastingsgeld.
  • rudi swinnen

    6 jaar geleden
    Mocht het geld bedoeld zijn om al deze goudzoekers en criminelen terug te sturen naar af , dan zou ik ook een gulle bijdrage leveren