• 52' Goal Faris Haroun
  • Sigurd Rosted Goal 16'
  • Vadis Odjidja Ofoe Goal 30'

VIDEO. Antwerp en Gent houden elkaar na aangename pot en knappe goal Odjidja in bedwang

Jupiler Pro LeagueEén week nadat zijn job aan een zijden draadje hing, leeft Yves Vanderhaeghe weer: door in de beker en gisteravond een punt in een aangename wedstrijd, in een coproductie met Royal Antwerp FC.

13 reacties

• Marcel De Maesschalck

6 jaar geleden
    Had dat doelpunt van Vadis niet moeten afgekeurd worden ? Je kan duidelijk zien bij de hoekschop dat de bal op de achterlijn ligt VOORBIJ de kwart cirkel van de hoekschopvlag.
  • Wouter Van de Walle

Met Vadis spelen we veel beter, goede match op Antwerp waar het nooit simpel voetballen is. Vooral in de 1ste helft domineerden we het spel, toch mooi antwoord na de offday tegen Brugge
  • Noens Walter

Beste match van dit weekend gezien ! Gelijkspel is ook de juiste uitslag voor beide teams ! 3-3 of 4-4 had ook mogelijk geweest. Echte propaganda voor het voetbal deze mach ! Chapeau aan beide teams.
  • didier de coster

konde gewonnen hebben maar diene klojo uitgeleend door liverpool is ne echten duts zoals ze in gent zeggen, we moeten voor de beker gaan of tzal een rotseizoen worden en a propos joske , den vadis kan voetballen zunne, als hij zin heeft