Unox
Volledig scherm
© Unox

Unox komt met vegetarische rookworst

Worstenfabrikant Unox komt met een vegetarische variant van zijn bekende rookworst. Het heeft het bedrijf naar eigen zeggen jaren van onderzoek en ontwikkeling gekost om de vleesvervanger dezelfde "smaak, vorm en bite" van een echte rookworst te geven.

7 reacties

  • J. VAN SCHUERBEECK

    6 jaar geleden
    Moesten we weten wat ze daar allemaal indraaien wordt er geen enkel meer van verkocht. Volgens de regels zal alles wel in orde zijn, maar de kwaliteit ?
  • Rudy Van Daele

    6 jaar geleden
    hun gewone rookworst trekt al op niets wat moet dit dan zijn?
  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    50 jaar geleden hebben ze een boete gekregen omdat er maar 3% vlees in hun worstjes zat. Als die 3% eruit is moeten ze alleen gerookt worden of er een rook additief in de "worst" gedaan worden. Wat een zever allemaal, jaren van onderzoek...om de prijs te rechtvaardigen ja.
  • Johan Goossens

    6 jaar geleden
    Waarom noemen ze het hier on dit artikel een "nepworst" ? Het is toch gewoon een worst met iets anders in dan vlees. Je zou trouwens eens moeten nagaan hoeveel vlees er echt in een zogenaamde "echte" worst zit. En wat er verder allemaal in zit.
  • Peter Van de Velde

    6 jaar geleden
    Bah, akkoord dat je geen vlees wilt eten, maar waarom moet het er dan wéér als vlees uitzien? En waarom zijn het gehaCktballetjes, zijn deze gehackt misschien? Dacht dat het "gehakt"ballen waren.