Diego Maradona met een shirt van Messi tijdens het voorbije WK, waar Argentinië sneuvelde in de achtste finale.
Volledig scherm
Diego Maradona met een shirt van Messi tijdens het voorbije WK, waar Argentinië sneuvelde in de achtste finale. © Photo News

Maradona: "Messi, zeg tegen Argentinië dat we de pot op kunnen"

Buitenlands voetbalVoetballegende Diego Maradona raadt zijn landgenoot Lionel Messi aan om niet langer uit te komen voor de Argentijnse nationale ploeg.

5 reacties

  • mark didden

    6 jaar geleden
    Argentinië is een doodgewone ploeg internationaal. En dit met of zonder Messi. Maar ja voorstanders van Messi kunnen dit moeilijk aanvaarden. Hazard is stukken beter dan hem
  • Mathieu Peeters

    6 jaar geleden
    Eén speler verantwoordelijk stellen voor het falen is de flauwste zever die dat er bestaat en dat weet Maradonna ook, maar die laatste kan niet verdragen dat er een ander zeker zo veel lof krijgt als hij ooit gehad heeft en dat door zijn losbandig leven zijn roem voorbij is.
  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Ok, maar heb je gezien hoe Messi uitsluitend naar de grond staarde tijdens het WK ? Hoe kon hij de bal zien aankomen ?
  • Gunther Bodomin

    6 jaar geleden
    Komt ervan als je een hele ploeg bouwt rond één speler. Presteert die ene speler niet, presteert de hele ploeg niet. De fout ligt niet bij Messi, maar bij de bond en coach die teren op zijn talent en blind zijn voor andere spelers en tactieken. "Bal naar Messi." en "Messi op het veld." is het Argentijnse credo vanaf dag één, sinds hij bij de selectie zit.
  • RARARA RARARA

    6 jaar geleden
    Nooit gedacht,maar hier heeft Pluisje wel gelijk.Het is een teamsport.Niet alles kan op de rug van Messi belanden.