.
Volledig scherm
. © EA Sports

Gamereview FIFA 19: dit is de FIFA waarop ik al jaren zat te wachten

Vrijdag liet EA Sports FIFA 19 op de wereld los, voor ondergetekende reden genoeg om de game een heel weekend uit te testen. Zoals verwacht biedt FIFA 19 gewoon meer van hetzelfde, maar EA heeft dit jaar enkele fantastische nieuwigheden toegevoegd.

9 reacties

  • Dave Janssens

    6 jaar geleden
    Dirk De Smedt het is dan ook een 'game'. Als je alles door de ogen wil zien van slechts één speler moet je maar voor het echie gaan voetballen.
  • giovanni segers

    6 jaar geleden
    Wendy dan zal je wat moeten oefenen, Zo moeilijk is het niet en de doelstellingen zijn perfect haalbaar
  • Dirk De Smedt

    6 jaar geleden
    Hoe kan je dit een voetbalspel noemen als je alles ziet vanaf een camera standpunt en niet vanuit de ogen van de speler zelf. Dit is zo fake.
  • Renato Porcu

    6 jaar geleden
    Die nieuwe game modes zijn voor niets nodig dan hadden ze hun tijd beter kunnen gebruiken voor de grafiek of voor wat indoor voetbal een echte gamer wilt niet die onnozele game modus zoals geen arbiter of bij elke goal een speler eruit die gamemodus brengen gewoon bugs met zich mee al zelf ondervonden!! Dus FIFA is sowieso met de jaren slechter aan het worden speel FIFA al van 95 spreek dus uit ervaring! Slecht slecht
  • Wendy Vandereyken

    6 jaar geleden
    Ik heb FIFA al een tijdje opgegeven. Het is simpelweg te moeilijk geworden voor de occasionele of vrijetijdsgamer. En dan kwamen er nog eens die overdreven doelstellingen in de carrièremodus bij. Tenzij je op de allerlaagste moeilijkheidsgraden ging spelen, maar dan had je er ook niks aan want dan vliegen de doelpunten er langs alle kanten binnen en is het niet meer realistisch. Wat uitdaging mag, maar je moet echt wel een freak zijn om mee te kunnen met dit spel nu.