Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Theo Francken is kwaad op Fnac: "Is dit normaal? #framing"

'Continent zonder Grens', het nieuwe boek van Theo Francken (N-VA), ligt sinds kort in de rekken. Maar de plaats die het boek kreeg bij winkelketen Fnac is bij de staatssecretaris voor Asiel en Migratie in het verkeerde keelgat geschoten.

70 reacties

  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Natuurlijk zit daar meer achter. Zo doorzichtig. Fnac, waar links de plak zwaait dus, maakt zich hopeloos belachelijk. Zoals Johan De Cauwer hier zegt, het is in zekere zin hilarisch wat links allemaal uitvindt om de N-VA te bashen. Nu koop ik zeker het boek van Theo. Niet bij Fnac welteverstaan.
  • Erwin Van den Bossche

    6 jaar geleden
    Hmmm. ik vermoed dat hij gewoon bij de "nieuwe politieke" boeken is geplaatst zonder bijbedoeling hoop ik ! een tweet van Fnac zelf kan daar klaarheid in brengen anders hoeft Fnac niet meer voor mij.
  • Lucien Mertens

    6 jaar geleden
    Tja, links is goed en braaf, rechts zijn enkel baarlijke duivels te vinden nietwaar...heel simpele mensen daar bij Fnac, om niet te zeggen dom. En doorzichtig als glas.
  • Rik Bogaert

    6 jaar geleden
    Zelfs Fnac weet waar Francken thuishoort!
  • Dirk De Meyer

    6 jaar geleden
    Ik vraag mij überhaupt af, waar hij de tijd haalt om een boek te schrijven.... Ik dacht dat er toch werk genoeg aan de winkel was....