(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © Photo News

Vlaamse ambtenaren lokale besturen vragen opslag en kondigen staking aan

Het personeel van de lokale besturen in Vlaanderen legt woensdag het werk neer. Dat kondigen de vakbonden aan in een mededeling. 

31 reacties

  • raymond van der craen

    5 jaar geleden
    Weten sommige onder jullie welke beroepen onder het statut ambtenaren vallen? Ook ziekenhuizen, sluiswachters, politie, reinigingspersoneel, rusthuizen, spoorwegpersoneel, brandweer zijn ambtenaren. Eerst even nadenken eer sommige deze mensen het ambtenarenbestand voordurende liggen te bashen en niets gunnen!
  • edgard gielis

    5 jaar geleden
    nooit zoveel gestaakt als met michel hoe zou dat komen
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    Oplossing: halveer het ambtenarenbestand en geef de overblijvers 5% opslag, maar met verminderd pensioen. Leiders met ballen hebben we nodig in dit land, geen woozies.
  • vanaeken jokke

    5 jaar geleden
    Politie meeste van Europa per 1000 inwoners cipiers meeste van heel Europa leraars meeste van heel Europa politiekers meeste van Europa en nog eens allemaal de duurste Roger.
  • Roger Rymen

    5 jaar geleden
    In verhouding tot andere rijke landen telt België niet uitzonderlijk veel ambtenaren. Het overheidspersoneel in ons land behoort wel tot het duurste van Europa. Dat schrijft De Tijd op 15/07/2017 op basis van een studie van de Oeso. Komt daarbovenop nog een riant pensioen indien vast benoemd.