De vakbonden trokken eerder al eens de straten op tegen de pensioenplannen van de huidige regering. Morgen verzamelen ze opnieuw (archiefbeeld).
Volledig scherm
De vakbonden trokken eerder al eens de straten op tegen de pensioenplannen van de huidige regering. Morgen verzamelen ze opnieuw (archiefbeeld). © Tim Dirven

Politie waarschuwt voor betoging in Brussel: hier kunt u vandaag hinder ondervinden

De politie van de zone Brussel Hoofdstad Elsene verwacht vandaag verkeershinder in Brussel. De drie grote vakbonden voeren dan actie tegen de pensioenplannen van de regering-Michel. 

28 reacties

  • davy rhodos

    6 jaar geleden
    Groot gelijk, ik staak mee.
  • Peter Simons

    6 jaar geleden
    Jean-Pierre Robbens, hoeveel van uw generatie zijn gaan werken tot hun 65 ? Ik ken er heel veel in mijn buurt die reeds half de 50 thuis zijn. Zogezegd omdat het niet meer hoeft of omdat ze op de ziekenkas staan. Dus doe niet zo gewichtig alsof uw generatie het allemaal meegemaakt heeft ! Groot gelijk dat ze de boel platgooien.
  • Leon King Pieters

    6 jaar geleden
    @ Danny Peeters het is in heel het land.
  • Luc Van Bogaert

    6 jaar geleden
    Indien er geen vakbond moest bestaan liet de donkerblauwe n-va ons gegarandeerd werken tot ons 80ste.
  • Jose Van Hauwaert

    6 jaar geleden
    Steyn Dekeyser. Ook ik vindt deze staking er ver over hoor. Maar uw commentaar over de ambtenaren die geen toegevoegde waarde zouden hebben aan het land..? Weet u dat, moesten alle ambtenaren het werk voor 4 weken neerlegen, u terug aan de poort van het steentijdperk staat? Denk daar maar eens over na.