EPA
Volledig scherm
© EPA

Naar hartenlust Whatsappen: Telenet telt dataverbruik van sommige apps in WIGO niet meer mee

Wie bij Telenet een WIGO-abonnement heeft, zal voortaan de apps van WhatsApp en Facebook Messenger en de Telenet-apps Yelo Play en Play Sports kunnen gebruiken op de smartphone zonder dat het bij WIGO inbegrepen datavolume slinkt. Dat meldt Telenet vandaag. 

12 reacties

  • Fatima Benaoudia

    6 jaar geleden
    Bij Telenet is het altijd bij wigo abonnementen dat ze 3 maanden playmore gratis kan kijken en nu dit.maar mensen die een andere abonnement hebben die minder kost nooit niets !! Geldwolven heel Telenet!
  • Peter Buyck

    6 jaar geleden
    Vergeten ze er wel bij te vertellen dat die apps energievreters zijn.... Beste Jan Rits: voorafbetaling belastingen is om verrassingen te voorkomen (een totaal ander principe dan eerst véél betalen om 'een cadeautje te krijgen').
  • Walter Lippens

    6 jaar geleden
    Telenet zou er beter voor zorgen dat hun dienstverlening 24/7 beschikbaar is i.p.v. hun klanten twee volle werkdagen af te sluiten omwille van onderhoudswerken.
  • Karel Valgaern

    6 jaar geleden
    Gewoon chatten, dus zonder extreem veel foto's of filmpjes, verbruikt niet véél data. Dus eigenlijk maakt men degenen die in hoera stemming zijn blij met een dode mus.....
  • Raphael Kerser

    6 jaar geleden
    Ik ben zo blij dat net neutraliteit nog bestaat in Europa, want het is heel duidelijk dat de operatoren hier daar heel snel misbruik van zouden maken.