Direct naar artikelinhoud
tv-tips

Dit mag u niet missen op tv vanavond

De aan games verslaafde wetenschappers van 'The Big Bang Theory'.Beeld kos

Kijkt u ook met argusogen naar de komende gemeenteraadsverkiezingen? Dan kan u vanavond bij Eén en Canvas terecht, waar de verkiezingskoorts in alle hevigheid losbarst met nieuwe duidingsprogramma's. Dat en meer in onze tv-tips voor vanavond. 

The Big Bang Theory

In de Verenigde Staten wordt inmiddels het twaalfde en laatste seizoen van deze populaire reeks uitgezonden, maar vanaf vanavond kan u op Q2 kijken naar het elfde seizoen. In de eerste aflevering beantwoordt Amy het aanzoek van Sheldon, terwijl Howard en Bernadette onverwacht nieuws krijgen. 

Om 20.10 uur op Q2.

Belga Sport

De 4x100 - De lange weg naar goud. Op de Olympische Spelen van 2008 winnen de Belgische vrouwen zilver op de 4x100 meter. Acht jaar later blijkt een van de Russische winnaressen doping te hebben gebruikt en wordt zilver goud voor Olivia Borlée, Hanna Mariën, Elodie Ouedraogo en Kim Gevaert. Die medaille is het resultaat van heel veel vrouwen die gekozen hebben om zich in te zetten voor dat team.

Om 21.25 uur op Canvas.

Kim Gevaert, Belgian Elodie Ouedraogo, Hanna Mariën en Olivia Borlee.Beeld BELGA

Buurman, wat doet u nu?

In Hamme mag Cath Lutyen logeren bij Erik en Sanne. Ze treft het koppel in volle voorbereiding van een jubileumtournee, want in 2020 is het dertig jaar geleden dat het duo doorbrak met 'Veel te mooi'. Cath blikt met een openhartige Erik en Sanne terug op hun dertigjarig bestaan als zingend en elkaar beminnend duo. Ze verdiept zich in hun leven dat zich zowel in als naast de spotlights afspeelt.

Om 21.30 uur op Eén.

Iedereen kiest

In deze politieke talkshow ontvangt Phara de Aguirre de komende twee weken partijvoorzitters en kandidaten die de verkiezingscampagne kleuren. Elke avond gaan lokale kopstukken met elkaar in debat.

Om 22.10 uur op Eén.

Phara de Aguirre.Beeld © rr

Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan

Oud-journalist Walter Zinzen en Rik Van Cauwelaert, columnist bij De Tijd, laten bij Ivan De Vadder hun licht schijnen op de verklaringen en de debatten die doorheen de dag hebben plaatsgevonden in de kranten, op radio en televisie en in de sociale media.

Om 23.25 uur op Canvas.