Lijsttrekker Jinnih Beels
Volledig scherm
Lijsttrekker Jinnih Beels © Photo News

Sp.a lanceert "zekerheidsplan" voor "ongeruste Antwerpenaars"

De Antwerpse sp.a heeft maandag in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen een "zekerheidsplan" gelanceerd rond drie thema's waar de Antwerpenaar volgens de partij momenteel erg ongerust over is: werkzekerheid, inkomenszekerheid en energiezekerheid. 

54 reacties

  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Een “zekerheidsplan” van sp.a - groter kiezersbedrog kan niet ; net als Farages 'excitplan' dat de Britten miljarden ging opbrengen. Tenzij Beels & Cie bedoelen méér zekerheid van drugshandel, maffia moorden, moslim extremisme, immigranten geweld, bouwpromotoren corruptie ...
  • jan boden

    6 jaar geleden
    Sp.a gaat dus weer geld uitdelen dat nog gedrukt is.
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Werkt gij ook GRATIS Gino Denil want gratis bestaat niet al toeteren zoiets de socialisten al jaren rond.De Hasselaren verschoten zich een bult die dachten ook dat hun bussen gratis waren.Tot ze hun belastingbrief van het stad onder hun neus kregen.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Antwerpen verdient een full-time burgemeester met voldoende tijd voor de stad. Een burgemeester die kan buiten komen zonder bewakingsagenten omdat de mensen in die burgemeester geloven ,een burgemeester die mensen samen brengt en luistert naar de mensen . Dus niet een burgemeester die colakes zero's drinkt in sterren restaurants en strategieën bedenkt om mensen tegen mekaar op te zetten .
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Wie trapt nog in die leugens?