EPA
Volledig scherm
© EPA

Politie van Las Vegas heropent onderzoek naar rol van Cristiano Ronaldo in verkrachtingszaak

Buitenlands voetbalCristiano Ronaldo is er morgen door schorsing niet bij voor de Champions League-match van Juventus tegen het Zwitserse Young Boys. De Portugese stervoetballer heeft momenteel ook andere zaken aan zijn hoofd dan voetbal. Hoewel Ronaldo de beschuldigingen zelf omschreef als "fake news", heeft de politie van Las Vegas in september het onderzoek naar de rol van 'CR7' in een verkrachtingszaak uit 2009 heropend.

20 reacties

  • Steve Vanden Poel

    6 jaar geleden
    Na 9 jaar komen zagen da ze verkracht is .... als ze er echt kapot van was en gerechtigheid wou had ze da toen moeten doen . Als de centjes op zijn beginnen klagen zeker ... typische golddigger . Als het waar is of was had het toen moeten gebeuren . Triestig da ze nu daarover begint nu hij kinderen en een gezin heeft . Hij was toen 22 jaar en dan nu zo afkomen mssn ook jaloezie .
  • jurgen de noor

    6 jaar geleden
    @gaston foubert. Tuurlijk. Ik denk zelfs als hij echt schuldig was geweest dan stond er wel een nul of twee bij. Dit bedrag is gewoon om niet negatief in de media te komen. Iedereen weet dat een valse beschuldiging ook blijft hangen bij de mensen. Je naam is om zeep en er zijn altijd mensen die je schuldig blijven vinden ook al zegt de rechtzaak het tegendeel. U beoordeelt hem ook al als schuldig, zelfs zonder proces.
  • Benny Coomans

    6 jaar geleden
    ach die koopt zijn proces gewoon af, money rules the world
  • Eduard Dierckx

    6 jaar geleden
    De politie van Las Vegas, welke autoriteit heeft deze in deze zaak? Na negen jaar ruikt deze deerne, want het betreft hier een vrouw van lichte zeden geld . Elvis has left the building...vijgen na pasen zeker!
  • Andy Verachtert

    6 jaar geleden
    Weer een typisch geval, zich eerst aanbieden aan een man en daarna zijn ze "verkracht". Vrouwen mogen wel eens stilstaan bij de rol die ze zelf spelen bij allerlei misverstanden die zo ontstaan. En de geur van geld is weer eens duidelijk aanwezig.