AP
Volledig scherm
© AP

Duitse regering bereikt akkoord om dieselwagen te redden

De Duitse regering heeft vannacht, na urenlang onderhandelen, een akkoord bereikt dat de dieselwagen moet redden. 

27 reacties

  • stefan ceulemans

    6 jaar geleden
    Voor een SUV is een diesel way too go ..of 80.000 euro voor een e tron ...
  • Freddy De Vos

    6 jaar geleden
    Eerst verbieden en dan aanpassen? Kortom ze hebben gewoon de dieselverbruiker geviseerd en extra laten betalen voor niks! Men zou beter eens de echte vervuilers aanpakken en mensen leren om bewuster te leven! Door dit soort klungelbeleid is onze planeet op voorhand al omzeep!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    De diesel zal blijven ,Duitsland kan niet zonder gezien de grote oppervlakte ,met een E wagen kom je niet ,Duitsers zijn lange afstand rijders.Er zal een modificatie op de markt komen(is er al) die mits na bouw je diesel effectief roetvrij zal maken ,gedaan met het eeuwig discuteren ,Mercedes bouwt vanaf 2019 standaard dit systeem in hun wagens ,systeem was te bewonderen op autosalon Genevè dit jaar,èèn nadeel ,de prijs ,wagens gaan zo'n 3000€ duurder zijn.
  • robrecht Peeters

    6 jaar geleden
    Ze gaan er een mouw aanpassen door via aangepaste software, specialiteit van de Duitse ingenieurs, de diesels op benzine te doen rijden...…….
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    Men kan toch niet verder Wat zal men anders doen Vliegtuigen vliegen op kerosine Dit maken blijft eerst benzine dan mazout(diesel)dan zware stookolie dan asfalt en plastiek Zal men dan geen vliegtuigen meer en petrochemie fabrieken sluiten??minstens 40000 werknemer Belgie!!