Enkele zomeraankopen van Anderlecht: Kristal Abazaj, Yevhen Makarenko, Elias Cobbaut, Ilias Moutha-Sebtaoui, Knowledge Musona, Luka Adzic, Thomas Didillon en Antonio Milic.
Volledig scherm
PREMIUM
Enkele zomeraankopen van Anderlecht: Kristal Abazaj, Yevhen Makarenko, Elias Cobbaut, Ilias Moutha-Sebtaoui, Knowledge Musona, Luka Adzic, Thomas Didillon en Antonio Milic. © BELGA

Onze Anderlecht-watcher ziet hoe malaise van Anderlecht al in de zomer begon: "Met die transfers moest het wel fout gaan"

17 reacties

  • bart samyn

    6 jaar geleden
    en zeggen dat ene NKAKA van KVO reeds vastgelegd is voor volgend seizoen. Die heeft na 3 wedstrijden reeds een dikke onvoldoende gekregen van Gert Verheyen. Wat een waanzin Coucke en Devroe ! Waarom heeft Genk een Berge ? Stel Zetterberg aan als scout voor Scandinavie samen met nog iemand (keuze genoeg : Tihinen, Frimann, Henrik Andersen, Frank Arnesen enz).Hetzelfde voor de Balkan landen.
  • gert lans

    6 jaar geleden
    Devroe is de enige schuldige !!!!
  • Filip Vergracht

    6 jaar geleden
    Devroe is juist goed genoeg om de schoenen te kuisen van die pseudo vedetten!! dikke nek en aan het roer door zijn vriendje Coucke.
  • emiel Clarijs

    6 jaar geleden
    Devroe dikke onvoldoende, te veel van Oostende gekocht en iemand die wilde blijven teo en Marković laten gaan, als 'we' tegen de winterstop 20 punten achter Brugge en Genk staan hebben dure aankopen ook geen zin meer
  • Roos Desreveaux

    6 jaar geleden
    Coucke en Devroe zijn verantwoordelijk voor de mislukte transfers.A'lecht is een eliteclub sinds de beginne, altijd een goede ploeg en enkele uitstekende spelers.dat is de ziel van a'lecht en die identiteit kan je nooit wijzigen.daarom de reacties van de supporters.Van een brugge of standard kan je geen a'lecht maken en omgekeerd.Ieder ploeg heeft zijn ziel. en dat begrijpen Devroe en Coucke niet.