Dries Van Langenhove voor de rechtbank in Gent.
Volledig scherm
Dries Van Langenhove voor de rechtbank in Gent. © Gianni Barbieux

Dries Van Langenhove krijgt deels gelijk voor rechtbank en mag bibliotheek UGent weer binnen

Dries Van Langenhove, oprichter van Schild & Vrienden, heeft in kortgeding deels gelijk gekregen in zijn rechtszaak tegen de UGent. Die had hem uitgesloten van de faciliteiten van de instelling, maar Van Langenhove krijgt nu toch de toestemming om de bibliotheek van de faculteit Rechten te betreden, onder voorwaarden. Bij de Raad van Bestuur blijft hij niet welkom.

180 reacties

  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Haha, hij mag 8 uurtjes per week binnen in de bib en hij doet alsof hij een overwinning over heel de lijn heeft behaald!
  • Luc Peeters

    6 jaar geleden
    Johan Vercarre als we u moesten volgen zat half Belgie in de cel en voor ergere feiten
  • Bene Devos

    6 jaar geleden
    Tiens, raar dat hier nu niet geroepen wordt dat het een linkse rechter is. Zal wel ene zijn met dezelfde sympathieën als da roepertje zeker?
  • Bene Devos

    6 jaar geleden
    Stuur dat ventje eens verplicht naar Dachau en Auschwitz,verplicht te bezoeken, zoals Prins Harry moest doen toen hij op een verkleedpartijtje zich verkleed had in een nazi.Van Langenhove, de misbakken nazi,die roept om zijn moeder als een haartje gekrenkt wordt zal nog veel moeten leren in zijn leven.Geef hem maar toegang tot de bibliotheek, dan kan men hem goed in het oog houden.
  • Dominique Jamoul

    6 jaar geleden
    Ontsla de rector wegens pesterijen.