Cath Luyten trok naar Erik en Sanne in 'Buurman, wat doet u nu?'.
Volledig scherm
Cath Luyten trok naar Erik en Sanne in 'Buurman, wat doet u nu?'. © VRT

Sanne over haar 'verboden liefde' voor Erik: "Op alle foto's waren mijn ogen uitgebrand"

TVZij was 17 en ging nog naar school, hij was 39 en had een vrouw en twee kinderen. De verboden liefde van Erik & Sanne zorgde destijds voor een schokgolf in Vlaanderen. Maar hoe kijkt het koppel daar nu op terug? Ze vertelden het aan Cath Luyten in 'Buurman, wat doet u nu?'.

26 reacties

  • William Ogiers

    6 jaar geleden
    @Myriam V R,beter n'en ouwe vent dan een jongere die er misschien ook al van door was!
  • Marc Sierens

    6 jaar geleden
    Voor Cath is het de story van haar eigen leven,met het verschil dat in haar leven vreemdgaan moet kunnen,als Frank er ook zo over denkt is de vraag.Eric en Sanne een prachtkoppel succes in jullie verder leven
  • robin broothaers

    6 jaar geleden
    Aan de zuurpruimen en pilaarbijters hieronder die denken een mening te moeten hebben over de beslissing die Mr Van Neygen heeft genomen indertijd, toen hij Sanne leerde kennen: get a life en oordeel niet over anderen !!! De toekomst (het heden) heeft hen meer dan gelijk gegeven !!!
  • Gertie Daerden

    6 jaar geleden
    De mensheid heeft tegenwoordig minder moeite met oorlog en haat, dan met liefde, want die is onder bepaalde omstandigheden "verboden". Wie heeft het recht om te oordelen over iemands keuzes. Ieder zijn eigen unieke weg, als je op je sterfbed kunt zeggen "I did it my way" dan heb je mijns inziens een geslaagd leven gehad.
  • evelyne dewulf

    6 jaar geleden
    verleidingen dienen zich aan op een onverwacht moment. de kunst is om er niet aan toe te geven. maakt een mens standvastiger. zij hebben gekozen, wat hun recht is. maar tegen welke prijs?...