De vermiste jager Simon Paulus
Volledig scherm
De vermiste jager Simon Paulus © Kriminalkommissariat Pforzheim/Polizeipräsidium Karlsruhe

Mysterieuze verdwijning van jager baart speurders zorgen: plas bloed in woning en wapencollectie spoorloos

Al een maand lang is een 40-koppige speciale eenheid van de Duitse politie met man en macht op zoek naar wapensmid en jager Simon Paulus. In de woning van de man in het Zwarte Woud troffen de speurders veel bloed aan. Maar de jager is spoorloos - net zoals zijn indrukwekkende wapenverzameling met daaronder een aanvalsgeweer van een type dat ook bij grote schietpartijen is gebruikt.

3 reacties

  • Stephane Prevost

    6 jaar geleden
    @Leon Als je een verzameling van 30 wapens hebt en hoofdzakelijk jager bent dan is 1 semi automaat niet mijn zorg. 30 vermiste wapens is een grotere zorg. Wie zegt dat de jager zijn semi automaat gebruikte voor onsportief jagen? Je kan met alles massamoorden. Maar het blijft op zich zorgwekkend dat persoon en wapens weg zijn, dat wel!
  • Leon Van der Neffe

    6 jaar geleden
    Stephane Prevost omdat semi automatisch meerdere schoten kan afvuren zonder je target uit het vizier te verliezen. Ideaal voor onsportief jagen en voor... massamoorden. Vandaar de aparte vermelding omdat dit extra onrustwekkend is.
  • Stephane Prevost

    6 jaar geleden
    Er zat ook een half automatisch wapen bij? Op 30 wapens maar 1 half automaat? Waarom moet een half automaat nog eens appart vermeld worden? Ik schiet alleen maar met half automaten en daar is niets bijzonders aan. Snap die apparte vermelding echt niet.