Advocaat Jef Vermassen en slachtoffer David Van de Steen.
Volledig scherm
Advocaat Jef Vermassen en slachtoffer David Van de Steen. © RTL Late Night

Vermassen: "Deel van Bende van Nijvel waarschijnlijk al geliquideerd"

In het Nederlandse praatprogramma RTL Late Night heeft meester Jef Vermassen een opvallende nieuwe uitspraak gedaan over de Bende Van Nijvel. "Een deel van hen is al geliquideerd", zei Vermassen. Hij zegt die informatie sinds vrijdag in zijn bezit te hebben.

152 reacties

  • Erik Dauwe

    5 jaar geleden
    Waarom moest Freddy Troch van het onderzoek? Was hij de waarheid te dicht genaderd misschien? En toen werd het dossier ook nog eens overgeheveld naar Nijvel. En moest derhalve vertaald worden van het eerste tot het laaste blad. En dan moest de nieuwe onderzoeksrechter zich volledig inwerken. Van een vertragingsmaneuver gesproken!!!!
  • willem piening

    6 jaar geleden
    Wat zijn de feiten? Het is wel frapant dat er totaal geen aanwijzingen zijn. Alle bewijzen verdijnen met de loop der tijd. Als er ooit sprake geweest is van de speciale politie eenheid die verantwoordelijk zou zijn en klopen de feiten wel. En is er daarom niets terug te vinden van bewijzen. Dus volgens Agata Cristi zou dit de perfecte (roof) moord, en overval zijn waar de dader(s) onvindbaar zijn en blijven.
  • Luc Scheepers

    6 jaar geleden
    De realiteit is simpel: teveel hooggeplaatste deelnemers. Daarom!!!!
  • Liliane Vervliet

    6 jaar geleden
    Wie haalde Freddy Troch van het onderzoek ???
  • Dick DECOCK

    6 jaar geleden
    Wat is er van Vermassen zijn beweringen al bewezen, niks nada nougabollen, iedereen kan zulke pistes lanceren om zijn ego te strelen en boeken te verkopen.