Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Unsplash: James Barker
Volledig scherm
© Unsplash: James Barker

Hondentaal ontcijferd: dit is wat je viervoeter jou wil zeggen

7 reacties

  • Joan Lute

    6 jaar geleden
    Beste Lydia. Dit onderwerp is helemaal niet nutteloos voor echte dierenliefhebbers. Wij hebben 2.5 jaar geleden ons hondje van ouderdom moeten laten gaan en onmiddellijk terug een pup genomen omdat een hond veel meer liefde en steun geeft dan de meeste mensen die wanneer het erop aankomt hun ware gelaat tonen en je in de steek laten. Een hond is als het ware een kind maar dan doorgaans veel dankbaarder dan mensen.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Het ene onderzoek is al nuttelozer dan het andere
  • J. VAN SCHUERBEECK

    6 jaar geleden
    Wij hebben tien jaar een hond gehad. Jammer genoeg is het beest dan gestorven. Die leefde samen met ons en wij waren bijna altijd thuis. Dat beest heeft nooit geen dag alleen gezeten. Die kende ons door en door en wist bijna op voorhand wat we gingen doen. Jammer genoeg hebben mensen een hond waar ze, door gebrek aan tijd, veel te weinig kunnen mee bezig zijn. Hoeveel dieren zouden er geen ganse dag alleen zitten ? Jammer.
  • Mich Vanderhoydonck

    6 jaar geleden
    Info is bijna waardeloos
  • RENE LENAERTS

    6 jaar geleden
    Bovendien bestaan er "dialecten" in hondentaal. In actie en op wandel spreekt een jachthond anders dan een herder. Maar meestal merken enkel herders of jagers dat ook op.