Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © AP

Na Coca-Cola wil ook Pepsi producten met cannabis ontwikkelen

BuitenlandNet als zijn grote rivaal Coca-Cola bekijkt ook Pepsi de mogelijkheden van producten gebaseerd op cannabis, maar dan zonder het psychoactieve effect. Dat heeft de financieel directeur van het concern gezegd.

4 reacties

  • Anthony van der Borght

    6 jaar geleden
    Iedereen gaat het verbieden en hier gaan ze ervoren . . Nu zoude ze moet beboet worden het maximum.
  • Luc Pelckmans

    6 jaar geleden
    Wij zijn toch wel oeridioten! Overal heeft men een groot, zeer groot gebrek aan financiën, en nooit gaat men op zoek naar middelen. Op alcohol, een harddrug, gedoogt men, zie historie. Een softdrug, weed, marihuana, is taboe! Sta me toe te beweren dat deze substantie meer in de pocket brengt en tegelijkertijd het illegale uitsluit als je dit zelf in handen, controle houdt! Voorbeelden? Colorado.
  • Andy De Schieter

    6 jaar geleden
    Binnenkort dus verboden in Belgenland.
  • Jos De Wever

    6 jaar geleden
    'Marihuana is in de Verenigde Staten een verboden softdrug', lees ik. het is daar nochtans in minstens 7 staten -o.a. California en Colorado- legaal op recreatief en medisch vlak. Verder is het in minstens 27 andere staten legaal voor medisch gebruik.Het is Maggie de Block die een tijdje geleden vertelde dat ook CBD verboden is in België en dat dat zo ook zal blijven.Pech voor Pepsi en Coca-cola.