REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Donald Trump: "Erg beangstigende tijd voor jonge mannen in VS"

BuitenlandHet debat over Brett Kavanaugh, de kandidaat-rechter voor het federaal Hooggerechtshof die beschuldigd wordt van seksueel misbruik, toont aan dat het "een heel beangstigende tijd is voor jonge mannen in de VS". Dat heeft de Amerikaanse president Donald Trump aan journalisten verklaard.

9 reacties

  • Micheline Gevers

    6 jaar geleden
    Ik dacht dat het hoogste gerechtsorgaan zeker neutraal moet zijn en niet de overhand van democraten of republikeinen want dan is er geen recht meer.
  • Katia Mistianes

    6 jaar geleden
    Ik ben blij dat president Trump de jonge mannen verdedigt. Mannen worden heden ten dage stiefmoederlijk behandeld. Ze zijn volledig machteloos tegen vrouwen. Niemand doet de moeite om de psychologie van de MAN te doorgronden. Terwijl mannen de beste muzikanten en de beste metsers zijn!
  • Luc Raes

    6 jaar geleden
    Wat is dat voor onzin ? Is het teveel gevraagd je gewoon correct te gedragen ?
  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    Hij heeft gelijk maar dat is niet alleen in de VS. In Engeland bijvoorbeeld zijn er zoveel zaken van valse aanklachten voor verkrachting uitgekomen dat het gerecht 1300 dossiers opnieuw gaat openen. Maar zelfs als blijkt dat de beschuldigde onschuldig is dan is zijn reputatie nog altijd vernield (hij kwam namelijk met naam en toenaam in de pers) en diegene die de man vals beschuldigde wordt niet bestraft en blijft anoniem. Mannen moeten zich heel erg goed bewust zijn van het gevaar dat ze lopen.
  • Jürgen Mouton

    6 jaar geleden
    Dit is gewoon een heksenjacht, opgezet door de democraten. Als Kavanaugh verkozen word, zijn ze in het nadeel. De rechter die vervangen word, helde meer dan eens over naar het kamp van de democraten, iets wat de conservatieve Kavanaugh nooit zal doen. Het was ongeveer 4½ tegenover 4½, met Kavanaugh word het 4 tegen 5. Dat betekend, dat de republikeinen/rechts/conservatieven/GOP de volgende 10-20-30 jaar de overhand hebben in het hoogste gerechtshof in de VS...