© *

Overspelige stewardess veroorzaakt seksrel bij Transavia

Bij de Nederlandse luchtvaartmaatschappij heeft een overspelige purser - de baas van de stewards en stewardessen aan boord - een seksrel veroorzaakt. Ze hield een dagboek bij van haar seksuele uitspattingen, en haar echtgenoot dreigt dat nu openbaar te maken.

Guy Stevens

De purser - de leidinggevende van de stewards en stewardessen op het vliegtuig - maakte er de voorbije maanden een gewoonte van om aan te pappen met collega’s. Dat ging over stewards, maar ook over piloten. Het ging zelfs zo ver dat ze seks gehad zou hebben in de cockpit van het vliegtuig.

De 46-jarige vrouw hield een dagboek bij waarin ze alles schreef over de seksuele avonturen die ze aan boord van het vliegtuig, in de crewruimte en tijdens hotelovernachtingen had met onder meer piloten van de luchtvaartmaatschappij. Toen haar echtgenoot dat per toeval vond op haar computer, werd hij woedend.

Reputatie

De man dreigt er nu mee om alle fragmenten uit het dagboek openbaar te maken. Dat zou een ramp zijn voor de vaak getrouwde collega’s van zijn vrouw en haar reputatie. Gesteund door luchtvaartmaatschappij Transavia, die alles binnenskamers wil houden, hoopt ze via een kort geding bij de rechter te vermijden dat dat gebeurt.

Dat komt wel wat laat, want de affaire sleept al maanden aan en de man heeft intussen al heel wat onthullende mails gestuurd naar medewerkers van Transavia. De advocaat van de luchtvaartmaatschappij heeft dan ook al gedreigd met een klacht wegens smaad en laster. Ook het hoofd Personeelszaken en de chef Vliegdienst van Transavia hebben al gedreigd met een rechtszaak.

Een woordvoerder van Transavia heeft bij De Telegraaf kort gereageerd op de affaire. “Wij hebben kennis genomen van de signalen. Die nemen we uiterst serieus. Uit intern onderzoek blijkt wel dat de veiligheid van de passagiers niet in het gedrang is gekomen. Collega’s beschouwen de onthullingen van de man als ongewenst en onbetamelijk en ze schaden onze belangen. Voor ons is dit onacceptabel.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer