Rv
Volledig scherm
© Rv

Baby verliest bijna tenen door één haartje: "Straf dat je daar als ouder niet voor verwittigd wordt"

GezondheidEen haartje dat strak rond de tenen van een tien weken oude baby gewikkeld zat: meer was er niet nodig om Alex Upton te doen panikeren. De moeder uit de Britse kuststad Paington besefte plots dat de bloedcirculatie van haar zoon daardoor al meer dan twaalf uur afgesneden was. Ze wil andere ouders nu waarschuwen voor 'haartourniquet', een medische aandoening die in extreme gevallen tot amputatie kan lijden.

17 reacties

  • Leen Proost

    6 jaar geleden
    @francis smet. Inderdaad, dat vroeg ik mij ook al af. "Moet zo minstens 12u in z'n wieg gelegen hebben"... In die 12u tijd niet eens van sokken ofzo gewisseld of in bad geweest? Normaal was je je kindje toch en droog je tussen de teentjes af? Dat moet je toch zien...
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    "Straf toch dat hier niet voor gewaarschuwd wordt als je een kindje krijgt.” "Vandaar dat Upton die rol nu zelf voor haar rekening neemt": ja, hallo, wie moet die rol anders voor haar rekening nemen?
  • Resist You

    6 jaar geleden
    Nu is het minste goed om er chaos over te creëren, mensen van voor het jaar 2000 geboren wel die hebben niks en zijn ook gezond gebleven.
  • René Lippeveld

    6 jaar geleden
    Ongelooflijk juiste reactie, Benny. Intussen is er ook al meer van mijn pc verdwenen dan wat er nog rest. Facebook bvb. Ik hoef hekst allemaal niet te weten en in dezen snap ik ook niet wat deze vrouw de artsen verwijt. Nog minder heb ik behoefte aan onderzoekscommissies en absurde onderzoeken.
  • Marlies Schoefs

    6 jaar geleden
    maar wel eerst fotos maken zou niet bij me opkomen zou recht naar de dokter lopen,maar alles moet in de media