Nathan Labolani
Volledig scherm
Nathan Labolani © Facebook

"Papa, papa! Ze hebben me in de buik geschoten": Nathan (18) is aan het wandelen met hond wanneer hij wordt afgeknald door jager

Nathan Labolani wandelde zondagochtend met zijn hond in een bos nabij het Italiaanse Ventimiglia, dicht bij de Franse grens, toen hij werd geraakt door een kogel en stierf. Een jager had hem aanzien voor een everzwijn. Naar aanleiding van het dramatische voorval heeft de Italiaanse milieuminister Sergio Costa opgeroepen tot een landelijk verbod op de zondagse everzwijnenjacht.

65 reacties

  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Hier op het Franse platteland jaagt men tijdens het weekend. Dat kan niet anders want de meeste jagers zijn boeren of werkenden. Ik ga tijdens het weekend niet wandelen. Dat is niet erg. Er is een hele lente en zomer en tijdens de week in het jachtseizoen. Mensen uit de stad snappen er niet veel van.
  • Christel Smet

    6 jaar geleden
    Mijn rosse kater is ook eens met een gat in zijn bil naar huis gekomen. Ze dachten dat het een haas of een konijn was. Idioten en dat bijna in het centrum van een dorp in een wei achter het huis. Voor herzelfde geld schieten ze een kleuter af. Man man Rip jongen
  • Lieve Vandamme

    6 jaar geleden
    Jachtterreinen zijn véél te klein geworden om nog te jagen, de bouwwoede en industrie kwamen in de plaats!! Jagen is tegenwoordig levensgevaarlijk!!
  • Michael Ree

    6 jaar geleden
    In de struiken zitten met een wapen en rugzak....stroperij?
  • Filiep Lapeire

    6 jaar geleden
    Ik geloof dat dit soort ongevallen niet zal ophouden zolang er jacht blijft op openbare plaatsen. Waar mogelijk mensen kunnen komen is jacht niet verantwoord.