thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Test-Aankoop eist actie van regering om stijging van energiefactuur te verzachten

Consumentenorganisatie Test-Aankoop eist actie van de regering om de stijging van de energiefactuur te verzachten. Met nu al 1 op de 5 gezinnen in energie-armoede is dat meer dan ooit een noodzaak, zo klinkt het.

14 reacties

  • Luc Van Bogaert

    6 jaar geleden
    In alle Europese landen is de prijs voor energie gedaald, hier is de prijs met 300 euro gestegen + de btw hebben ze over 4 jaar verhoogt met maat liefst 15 % naar het luxe tarief 21 %.
  • Geert Landsman

    6 jaar geleden
    Die loopt al 20 jaar op door wanbeleid en zakkenvullerij van politiekers!
  • Hans Hoppe

    6 jaar geleden
    Heel sympathiek van Test Aankoop. Maar ze kunnen nog beter gaan smeken aan de klaagmuur of tegen de Chinese muur roepen. Deze rechtse NVA regering is niet geïnteresseerd in de financiële draagkracht van de burger. Zij graaien zelf die burger gewoon kompleet leeg en laten iedereen die hetzelfde doet, gewoon zijn gang gaan. Ik baal van deze rechtse regering. En ze zou best verdwijnen, liefst nog vandaag.
  • Joussef Debouqui

    6 jaar geleden
    Voor 20.000€ kan je een nulcleaire reactor thuis bouwen waarmee je 1000 jaar toekomt… maar dit mag niet geweten zijn he :) trouwens dit pakt 1 kubieke meter in en is totaal veilig, maar de staat zou er niet aan verdienen hé
  • Roy Coocks

    6 jaar geleden
    Test aankoop kan veel vragen... de intercommunales worden immers bestuurd door politici wier slogan "eigen zak eerst" is. Dus op veel verlaging moeten ze niet hopen en op een BTW vermindering evenmint, daarin was Gwendolien Rutten al heel duidelijk.