BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Als Maggie De Block burgemeester wordt, kan dochter Julie geen schepen meer zijn: "We zullen zien wat de kiezer zegt"

TV NieuwsMomenteel is ze nog minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid, maar misschien wordt Maggie De Block straks wel burgemeester. Ze is immers lijsttrekker in Merchtem. Klein probleem: als ze verkozen wordt, komt ze in het vaarwater van dochter Julie terecht. Zij staat immers óók op dezelfde lijst, en dus kan er maar een van de twee uiteindelijk in het bestuur zetelen.

31 reacties

  • Freddy De Vos

    6 jaar geleden
    Het zou natuurlijk super tof zijn mocht haar dochter winnen en Maggie Volksgezondheid kan verder zetten. Want Maggie is een van de laatste ministers in de huidige regering waarvoor ik respect heb.
  • Freddy De Vos

    6 jaar geleden
    Jammer, maar ze zouden beide zorgen voor een goed beleid. Maggie neemt haar werk tenminste serieus. Wat van Francken niet gezegd kan worden! Ik hoop dat zij of haar dochter met een grote meerderheid mag winnen.
  • robrecht Peeters

    6 jaar geleden
    Maggie moest wel opkomen nu de huidige burgemeester haar broer het te bruin bakte tijdens zijn bestuur en de familie dus riskeerde achter het net te vissen. Politiek is een continu bedrijf zie de Van Rompuy's, Dehaene's etc etc .Tijd om de stemplicht af te schaffen......
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    In Walen nog erger gedaan met cumul dus 100miljoen extra geld nodig! wie tegen cumul is zal moeten aanvaarden dat schepen min 1500€ per maand krijgen in plaats nu 400€ als zitpenning en in plaats 10000 /30000 man die betaald moet worden!
  • joseph verbeke

    6 jaar geleden
    Politiek wordt gelijk ons koningshuis:erfelijk!