© Instagram Donny Galella

Stylist onthult geheimen van de sterren op de rode loper

Voor het oog van de wereld in een jurk paraderen op de rode loper, er kruipt blijkbaar meer energie in dan je misschien zou denken. Volgens stylist van bekendheden Donny Galella worden er soms een maand lang voorbereidingen getroffen voor een dergelijk event. En dat is niet het enige geheim dat de stylist prijsgeeft.

flb

Al meer dan tien jaar kleedt Donny Galella de sterren voor rode lopers en gala's. Meer dan wie ook weet hij hoeveel tijd en energie er in een voorbereiding kruipt voor een dergelijk event. Hij gaat daarbij niet over één nacht ijs en soms duurt het wel een maand voor de ideale jurk en accessoires zijn gevonden. Hij neemt daarom soms zelfs een interview af van zijn klanten om te weten te komen wat hun stijl is en met welke lichaamsdelen ze best tevreden zijn.

Hoewel de vaakst gestelde vraag op de rode loper steevast gaat over welke ontwerper ze dragen, laat Galella zijn klanten niet naar de labels kijken. Dat is dan meteen zijn grootste tip: kijk niet naar de naam of het merk, maar wel naar waar je je goed in voelt. En hij heeft er nog enkele in petto: gebruik tape om nipple slips te voorkomen, oefen eerst zodat je niet valt op de rode loper, neem altijd babydoekjes met je mee om vlekken te verwijderen, draag een mooie clutch en statement oorringen. Wat je dan weer beter niet doet, is zelf een spray tan aanbrengen en te veel bloot tonen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer