Jitske legt uit waarom het fijn is om uit de kast te zijn.
Volledig scherm
Jitske legt uit waarom het fijn is om uit de kast te zijn. © Facebook

Dochter van Peter Van De Veire legt uit waarom het fijn is om uit de kast te zijn

ShowbizzJitske, de dochter van radiostem en tv-presentator Peter Van De Veire, nam samen met haar vriendin Marthe een filmpje op voor 'Wel Jong, Niet Hetero'. 

10 reacties

  • Fons Billen

    6 jaar geleden
    er zijn wel ouders die hier heel anders mee omgaan , het is niet overal melk en honig maar hele triste verhalen .
  • Louis Reynders

    6 jaar geleden
    Moet dat in deze moderne tijden nog altijd verkondigd worden? Zijn we nog steeds niet verder gegroeid als maatschappij dan dat? En indien dat zo is, hoe zou dat dan komen? Waarom deze aandacht voor dit non-event? Ik ben blij voor alle mensen die het geluk vinden bij mekaar, van welk geslacht dan ook maar die aandacht hoeft niet.
  • BEATRICE NOENS

    6 jaar geleden
    Mooi.is dit. Ik denk ook dat ze een degelijk opvoeding heeft genoten, dat ze altijd op beide ouders heeft kunnen terugvallen. Proficiat, doe vooral zo verder
  • Benny Denies

    6 jaar geleden
    Wat maakt het uit wat mensen van je denken,trots dat je jezelf bent,niks mis mee ,mensen die het hier moelijk mee hebben zij mensen die jaloers zijn,en die niet besefen wat echte liefde is,en nee ik ben hetero, maar daar hebben deze mensen ook geen probleem mee ,blijf jezelf of je nu lesbisch bent of homo,of biseksueel, of hetero,de boodschap is blijf jezelf.
  • Francinne Declerque

    6 jaar geleden
    Mooi voor hen, maar de dochter van wie en waarom ? Onbekend.