Johnny Depp als Captain Jack Sparrow.
Volledig scherm
Johnny Depp als Captain Jack Sparrow. © ap

Johnny Depp was niet geliefd op 'Pirates Of The Caribbean'-set: "Disney had een hekel aan Jack Sparrow, omdat ik hem 'gay' speelde"

FilmJohnny Depp en het productieteam van 'Pirates Of The Caribbean'konden tijdens het filmen totaal niet met elkaar overweg. Depp werd zelfs bijna ontslagen omdat hij het ondertussen iconische personage Jack Sparrow niet neerzette zoals de studio dat wilde.

4 reacties

  • Jolien Verheirstraeten

    5 jaar geleden
    Jack sparrow mag er niet uit gaan. Als dat zo zou zijn zal niemand meer willen gaan kijken want iedereen kwam voor hem. Hij is ( was) geliefd in de filmzalen. ik ben naar elke film gaan kijken en elke keer was iedereen aan het lachen als hij in de film kwam. Ze mogen zeker zijn als de 6 de film van pirates of the caribbean in de zalen komt, dat ik er niet zal zijn!!!
  • Freddy De Vos

    6 jaar geleden
    Die foute bewegingen, maakt Jack Sparrow juist leuk en grappig. Anders zouden dit saaie films zijn. Dat zie je ook bij de Star Wars films van Disney, dat ze er soms iets te veel humor insteken (hoewel Star Wars beter was voor Disney het overkocht).
  • Louis Vueghs

    6 jaar geleden
    Zijn rol als captain Jack Sparrow is zo goed juist omdat hij zijn ding doet.
  • Angelo Cabooter

    6 jaar geleden
    Het is door zichzelf te zijn, dat hij zo beroemd is, omgekeerd zou het niet zo zijn.