VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

Antwerpse kopstukken kruisen degens in Het Grootste Debat: "Zeggen dat armoede geïmporteerd wordt, is de waarheid verkrachten"

Het Grootste DebatDe politieke kopstukken uit vijf verschillende provincies hebben donderdag de degens gekruist in de nieuwsstudio van VTM. De tenoren uit Antwerpen waren 's avonds als laatste aan de beurt. Vooral mobiliteit en armoede bleken heikele thema's. Bart De Wever (N-VA) noemde armoede een "geïmporteerd probleem", maar dat pikte Jinnih Beels (sp.a) niet.

227 reacties

  • Guy Van Becelaere

    6 jaar geleden
    Propere lucht ? wie houd de oplossing voor de Antwerpse ring tegen gedurende jaren ? wel het zijn betaalde activisten van bepaalde partijen die verantwoordelijk zijn want het al moeten opgelost en gebouwd zijn en nu mekkeren op het stads bestuur dat de kinderen vuile en ongezonde lucht inademen zij zijn daarvoor verantwoordelijk maar ja voor de centen kennen deze leden geen enkel schaamtegevoel gewoon misdadig ja
  • Roy Coocks

    6 jaar geleden
    Bla bla bla.. het enige dat écht telt is "eigen zak eerst". .
  • Peter Nols

    6 jaar geleden
    Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat mensen uit vrije wil naar zo'n programma's kijken en/of luisteren. En zeker niet tijdens een dag als vandaag met zulk mooi weer. En het wordt nog onbegrijpelijker bij het bekijken van die fragmenten merk ik dat het publiek zelfs applaudisseert voor die politici.
  • Luc Broes

    6 jaar geleden
    Zeggen dat armoede geïmporteerd wordt, is de waarheid ”
  • Rik Connaerdt

    6 jaar geleden
    Misschien mr. Faes heeft mr. De Wever zijn houdbaarheidsdatum bereikt met 25% van de Vlaamse bevolking die op hem of zijn partij stemt. Maakt dit niet dat alle andere politici liefst uit de rekken gehaald worden omdat zij veel minder kiezers kunnen bekoren?