© Photonews

Kris Jenner deelt emotionele boodschap na overval op Kim Kardashian

Het lijkt erop dat de Kardashians nog steeds aan het bekomen zijn van de brutale overval op Kim in Parijs. Dat het leven kwetsbaar is en je dierbaren van de ene op de andere dag kunnen verdwijnen, lijkt ook momanager Kris Jenner maar al te goed te beseffen na het tragische voorval. Ze deelde dan ook een emotionele boodschap op Twitter en Instagram.

flb

Ondertussen is er al meer dan een week geen teken van leven van Kim Kardashian op haar sociale media. De realityster is ongetwijfeld nog aan het bekomen van de shock nadat ze werd overvallen in haar hotelkamer in Parijs en onder schot gehouden en gekneveld. Je zou voor minder beseffen dat het leven al eens snel voorbij kan zijn. Dat beseft ook mama en manager Kris Jenner. Die deelde dan ook een opmerkelijk emotionele boodschap op Twitter en Instagram.

"Elke morgen herinnert ons eraan hoeveel geluk we wel niet hebben. Vandaag ben ik dankbaar voor mijn familie van wie ik meer hou dan woorden kunnen uitleggen. Tel je zegeningen, wees altijd dankbaar en koester elk moment dat je met je dierbaren doorbrengt", klinkt het.

 

#blessed #family #love #grateful

Een foto die is geplaatst door Kris Jenner (@krisjenner) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer