Christine Blasey Ford sluit haar ogen wanneer ze de eed aflegt.
Volledig scherm
Christine Blasey Ford sluit haar ogen wanneer ze de eed aflegt. © REUTERS

Time maakt indrukwekkende cover van Christine Fords getuigenis

Time heeft een indrukwekkende cover gemaakt voor haar volgende nummer dat op 15 oktober verschijnt. Artiest John Mavroudis maakte met de woorden die de vrouw gebruikte om haar sterke en emotionele getuigenis af te leggen een krachtig portret van de vrouw "die misschien wel de Amerikaanse geschiedenis zal veranderen". 

9 reacties

  • Djensen Reunens

    6 jaar geleden
    @Kenny Pollaris wat nog steeds 36 jaar na de feiten is, ze heeft het niet gemeld 10 jaar geleden, 20 jaar geleden en ook niet 36 jaar geleden, waarom nu dan wel? Omdat ze er iets van gewin uit haalt.
  • Peter Bonacasa

    6 jaar geleden
    Wordt je liegen nooit moe, Karel. Het onderzoek was een lachertje, mensen van elke politieke overtuiging komen op tegen Kavanaugh. Geen getuigen? De meeste verkrachters verkrachten niet in het openbaar.
  • Kenny Pollaris

    6 jaar geleden
    Iedereen lijkt hier te vergeten dat ze haar verhaal gedeeld heeft met de politieke vertegenwoordiger van haar district nog voordat Kavanaugh genomineerd was en dus de enige overblijvende optie was. De politiekers hebben het spel vuil gespeeld, niet zij. Als je niet weet waarover je spreekt, hou dan je mond.
  • Emile De Smedt

    6 jaar geleden
    Het is echt te veel om nog te geloven.Om te vervolledigen ook eens achtergrond van lijdend voorwerp belichten.Privacy???Waar is Facebook gebleven?Kurieus nietwaar.
  • Paul Boutsen

    6 jaar geleden
    Ik stel me maar één vraag in deze discussie. Waarom wacht je 30 jaar om met deze feiten uit te komen, dik betaald door de politiek?