De Russische hackers die in Den Haag hebben geprobeerd om gegevens te stelen bij de ­Internationale Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens hebben waarschijnlijk ook in ons land toegeslagen.
Volledig scherm
De Russische hackers die in Den Haag hebben geprobeerd om gegevens te stelen bij de ­Internationale Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens hebben waarschijnlijk ook in ons land toegeslagen. © ANP XTRA

"Ook België doelwit van Russische hackers"

De Russische hackers die in Den Haag hebben geprobeerd om gegevens te stelen bij de ­Internationale Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) hebben waarschijnlijk ook in ons land toegeslagen. Dat schrijven de kranten van Mediahuis. 

11 reacties

  • willy platteau

    6 jaar geleden
    ja, als ze dit hier in Belgie willen onderzoeken ,duurt het nog jaaaren ! ondertussen kunnen de Russen op hun dooie gemak nog meer hacken !
  • André Decrock

    6 jaar geleden
    Hoe zit het met het onderzoek dat Engelse hackers Belgische firma's hackten ?, en hoe zit het met het onderzoek dat de Amerikanen de gsm van Merkel hackten ? dit alles nog niet lang geleden ! , merkwaardig dat het daar muisstil over blijft
  • Patrick morel

    6 jaar geleden
    In Nederland hebben ze de stemcomputers bij het huisvuil gezet, hier wachten ze tot er iets gebeurt en zullen dan moord en brand schreeuwen.
  • Roland Peeters

    6 jaar geleden
    Een duidelijk verschil met Nederland,daar worden ze ontmaskerd en in België zijn ze al vier jaar aan't onderzoeken nadat ze gehackt zijn.
  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    Wanneer wordt de uitdrukking "Democratische Partij"eindelijk vervangen door " 'democratische' Partij" naar analogie met het 'ontmaskeren' van grijze wolven door de NVA? Linkse neutraliteit ten top!!!!!!!!!!!!!!!!!!!