De werkwijze van de arts varieerde: soms deed hij stiekem drugs in de drankjes van de vrouwen, soms smeerde hij cocaïne onder zijn voorhuid zonder dat de vrouw met wie hij seks had, daarvan wist.
Volledig scherm
De werkwijze van de arts varieerde: soms deed hij stiekem drugs in de drankjes van de vrouwen, soms smeerde hij cocaïne onder zijn voorhuid zonder dat de vrouw met wie hij seks had, daarvan wist. © ThinkStock

Plastisch chirurg dient sekspartners zonder hun toestemming cocaïne toe via zijn penis

Een gerenommeerde plastische chirurg staat in het Duitse Maagdenburg voor de rechter omdat hij verantwoordelijk wordt gehouden voor de dood van een 38-jarige vrouw. De zaak draait echter niet om een verkeerd afgelopen operatie of een betwiste medische fout: de arts wordt ervan beschuldigd verschillende vrouwen zonder toestemming cocaïne te hebben toegediend – onder andere via zijn penis.

4 reacties

  • Elisa deJong

    6 jaar geleden
    doden als gevolg van zijn schadalige gedrag. Hoop, dat hij vele jaren in de gevangenis komt. Echt heel erg, wat die vrouwen overkomen is. Maar .. dat moet ook gezegd, als ze geen seks voor het huwelijk hadden volgehouden, was dit niet gebeurd. die regel is puur uit bescherming voor relaties. Think..
  • Peter Janssens

    6 jaar geleden
    Wat moet die man een grote penis hebben gehad als hij daar genoeg cocaïne kon in verstoppen om iemand een overdosis te geven.
  • Jos Daniels

    6 jaar geleden
    Kom aan, zeg!
  • Patrick Pittoors

    6 jaar geleden
    Naar mijn weten wordt cocaïne gesnoven, gerookt, of geïnjecteerd. Wist niet dat het ook oraal en anaal kon toegediend worden met zulke gevolgen.