AllAboutSamsung maakte deze mock-up van hoe de telefoon er mogelijk uitziet.
Volledig scherm
AllAboutSamsung maakte deze mock-up van hoe de telefoon er mogelijk uitziet. © AllAboutSamsung

"Nieuwe Samsung Galaxy A9 heeft vijf camera's"

smartphonesSamsung plant op 11 oktober een evenement waar naar verwachting een nieuwe telefoon wordt voorgesteld met de naam Samsung Galaxy A9 of Galaxy A9 Star Pro. Volgens een rapport dat in handen kwam van de Duitse website AllAboutSamsung bevat die smartphone achteraan maar liefst vier camera's, plus nog eentje aan de voorkant. De uitnodiging voor het evenement bevat dan ook de slogan '4x fun'. Samsung lanceert zijn vlaggenschepen in de S-reeks, terwijl de prijs van de A-serie in de middenklasse zit. 

7 reacties

  • emiel wouters

    6 jaar geleden
    En kan je er ook mee telefoneren. Misschien kan hij aan spraakherkenning doen als je een van de camera's voor je oog houdt. Zou toch kunnen he. De bewegingen van je irissen omzetten in spraak.
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    En kan je dan vijf keer goedkoper telefoneren??
  • Marc Wouters

    6 jaar geleden
    Die hardware is perfect. Probleem is de Samsung software die het geheel trager doet aanvoelen. Ik heb zelf een Galaxy S8+ en de snelheid is absoluut geen probleem. Maar toch voelt de telefoon minder snel aan dan mijn voorganger, een Oppo Plus 7. Android is best heel performant, jammer dat de fabrikanten daar hun sausje moeten over doen. Meestal is dat geen toegevoegde waarde. Maar nog eens, het gaat over een discussie in de marge. Mijn S8+ is meer dan snel genoeg.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Zou het gewoon niet handiger worden om een smartphone in te bouwen in een echte camera. Die heeft alles al wat nodig is. Waarop wachten de camerafabrikanten om de strijd aan te gaan.
  • Serge Godfroid

    6 jaar geleden
    Kan evenveel, even snel dirk? Maar de vraag is voor hoelang.