Thomson Reuters
Volledig scherm
© Thomson Reuters

De elektrische auto heeft stroom nodig en véél. Maar hoe gaat dat met het nakende tekort?

Niet alleen de kostprijs blijkt een struikelsteen voor de elektrische auto. Ook doemberichten rond nakend stroomtekort doen 'de wagen van de toekomst' meer kwaad dan goed. Want hoe elektrisch rijden als de stroom dreigt uit te vallen?

249 reacties

  • Dominique Ryngaert

    5 jaar geleden
    Bovendien weet iemand hier hoe de recyclage van batterijen in zijn werk gaat???? Laat ons dan eens praten over milieubewust
  • wesley christiaens

    5 jaar geleden
    @ geert tamsyn: jij verkoopt elektrische auto's zeker? Of hebt er aandelen in? In elk artikel over ev's sta je tussen de commentaren op de barricades voor deze wagens, rustig aan man dat druk maken van u is slecht voor u gezondheid!
  • stefan ceulemans

    6 jaar geleden
    En ons e drive met zen allen is Zooo milieu vriendelijk ....kern centrale aja juist 1tje dat werkt ! Ecologisch? Tesla juist voor de rijken ...zonnepanelen ook voor de rijke
  • Christiaan Ghijselinck

    6 jaar geleden
    Beste Serge , 90 % van de huidig geproduceerde waterstof ter wereld komt WEL uit aardgas ! .En voor iedere omgezette molecule aardgas komt er één molecule CO2 vrij.
  • Tommy Fonteyne

    6 jaar geleden
    Peter vrolijk, als je diesel tankje leeg is en er is geen stroom kan je ook niet meer tanken die hebben ook stroom nodig hoor !!!!!!