1989 : Walter Capiau (VTM : Kinderacademie)
Volledig scherm
PREMIUM
1989 : Walter Capiau (VTM : Kinderacademie) © Photo News

Mike Verdrengh over Walter Capiau: "Jammer dat we het nu enkel over zijn misstappen hebben"

Mike Verdrengh werkte jarenlang samen met Walter Capiau, eerst op de VRT, later bij VTM. Het was een goeie samenwerking, die veel succes had. Geruchten over de geaardheid van Capiau kenden Mike en zijn kompaan Guido Depraetere ook, maar bewijzen waren er in die tijd niet. “Guido heeft er Walter eens over aangesproken, en toen heeft hij een ongelofelijke scène gemaakt. Walter had een zwarte, sombere kant.”

97 reacties

  • Polutnik Ronald

    6 jaar geleden
    Maar goed dat men ook eens over misstappen heeft bij deze Walter , want meestal wordt er gezegd het was toch ne goeie en brave lieve man . En dat is bij elke dode het geval , het was toch ne goeie ook al was het een crimineel van de bovenste plank .
  • Peter Thys

    6 jaar geleden
    blijkbaar moet alle rottigheid verzwegen worden volgens sommigen,zo'n beetje zoals in het verleden in/bij de kerk.Een samenleving leert van zijn fouten maar verbergt die niet ! Jammer dat dit bij deze mens gebeuren moet/moest maar hij lag dan wel aan de oorsprong van wat later in zijn leven zou blijven oprispen ! Blijkbaar hebben sommigen meer respect en eerbied voor de zondaar dan voor zijn slachtoffers
  • Nicky Panis

    6 jaar geleden
    het gaat hier ook niet over een paar boetes hé! Als er iemand zo iets zegt zou ik toch ook maar zijn pc is uitpluizen!!
  • Jan Marens

    6 jaar geleden
    Dat is maar normaal zeker. Wat hij heeft gedaan overschaduwt met overschot al de rest
  • Charles Petitjean

    6 jaar geleden
    Capiau was een vies klein ventje dat rustig van zijn oude dag heeft kunnen genieten terwijl zijn slachtoffers getekend voor de rest van hun leven achter blijven. De waarheid mag ook nog eens gezegd worden.