Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KOERS KORT. Toon Aerts past met jetlag voor GP Mario De Clercq - 20-jarige renner stopt met hartafwijking - Australië organiseert WK wielrennen 2022

9 reacties

  • eric maier

    6 jaar geleden
    Turgis hebben ze onverantwoordelijk begeleid. teveel te zware koersen, ook al bij de beloften. En veel te weinig rust. Nochtans eentje met heel wat talent maar verbrand door de ploegleiding. Het is niet zeker of de afwijking aangeboren is , maar overbelasting bij een tiener, erg jonge twintiger is zeer schadelijk. Hier is pure roofbouw gepleegd..
  • Mark Peeters

    6 jaar geleden
    @gert lans: hoeveel x is die al voor Wout geweest in zijn carriére .... jetlag hahaha wist gewoon dat vanaf nu een derde plaats het hoogst haalbare is of die andere 2 moeten materiaalpech hebben!
  • gert lans

    6 jaar geleden
    Wat moeten ze allemaal niet uitvinden om van Aert toch eens 1 koerske te laten winnen !
  • wim rooyakkers

    6 jaar geleden
    Een afkoopsom, eindelijk.in het voetbal is het een normale zaak dat bij het veranderen van club betaald wordt.wielerploegen leiden renners op ,en zien ze dan vaak vertrekken naar de concurrent en dat dan alles voor niets.
  • eric maier

    6 jaar geleden
    het zal heel wat minder zijn. QS heeft een ploeg die voor sprinter gaat , altijd al geweest. UAE heeft daar een enorm probleem. Mochten ze meer doen voor sprinters, had Sony Cobrelli al wel wat vaker gewonnen - ook al is die niet razendsnel. Hij zal het allemaal alleen moeten doen, want UAE heeft niet eens een boemeltreintje..