BELGA
Volledig scherm
© BELGA
SK Beveren BEV
1
EINDE
1
KV Oostende KVO
  • 79' Goal Milan Massop
  • Fernando Canesin Matos Goal 51'

VIDEO. Bar slecht duel tussen Waasland-Beveren en Oostende eindigt onbeslist

Jupiler Pro League’t Was geen hoogvlieger, Waasland-Beveren - KV Oostende. Na een hele matige wedstrijd deelden beide clubs de punten, waar vooral de thuisploeg na de late gelijkmaker van Massop tevreden mee mocht zijn.

0 reacties

  1. De knappe winner van Maertens tegen Gent en terecht tweede geel Debast? Alle JPL-hoogtepunten op een rij
    6

    De knappe winner van Maertens tegen Gent en terecht tweede geel Debast? Alle JPL-hoogtepun­ten op een rij

    Omwille van de uiteindelijke zege voor Anderlecht had de fase geen gevolg voor de uitslag, maar controversieel was de tweede gele kaart voor Zeno Debast en de daarbij horende penalty voor Union wel. Verdiende de verdediger van Anderlecht zo’n zware straf? Dan kwam Onyedika er beter vanaf tegen Antwerp. Wat dan weer niet gezegd kan worden van Romeo Vermant, die een wel erg ongelukkige rode kaart voor de neus kreeg. Bekijk hieronder de opvallendste fases en de highlights van elke match in de play-offs van het voorbije weekend.
  2. Marc Degryse: “Het enige voorbehoud dat ik heb bij Union: zal de vestiaire even koel blijven bij start van play-offs?”
    PREMIUM
    9

    Marc Degryse: “Het enige voorbehoud dat ik heb bij Union: zal de vestiaire even koel blijven bij start van play-offs?”

    “En de winnaar is… Union. Nóg maar eens”. Zo kon ook onze huisanalist Marc Degryse alleen maar vaststellen nadat Union op de valreep won van Sint-Truiden, waarna Anderlecht op een draw bleef steken aan Den Dreef en nadat AA Gent vrijdag in eigen huis al de boot inging tegen KV Mechelen. Gaat dit blijven duren, vraagt Degryse zich af. “Het hoofd zal beginnen meespelen, eenmaal we het einde van de competitie naderen. Blessin, die zal niet gek doen, die vertrouw ik, maar ik weet niet of de hele vestiaire even koel zal blijven.”