iStock
Volledig scherm
© iStock

Tachtiger schiet op hangjongeren met loodjesgeweer in Berchem

Een 82-jarige man uit het Antwerpse Berchem die naar eigen zeggen last had van enkele hangjongeren, heeft er niet beter op gevonden dan het groepje meermaals te beschieten met een loodjesgeweer. Gelukkig raakte niemand gewond. 

20 reacties

  • censor

    5 jaar geleden
    Hangjongeren die voor je deur komen je komen jennen, een fijne manier om het leven te verzuren, daarom al die titels: verzuurde hier, verzuurde daar,...probleem aankaarten ? Je ziet enkel politiekers in de straat om elke 5 jaar om stemmen te ronselen, wat ook al verzuring veroorzaakt met hun folders met van alles erop wat ze niet gaan doen....
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Berchem is nochtans Antwerpen, Jan Van Rompaey. En het district wordt ook bestuurd door een N-VA - OVLD - CD&V coalitie. Of is dat ook al geen rechtse coalitie meer.
  • Erwin De Meyer

    5 jaar geleden
    Recht op " recht ".
  • Arie Verwimp

    5 jaar geleden
    Tja als de politie niets doet moet de burger het maar zelf doen...je hebt hier geen gerecht dus dit komt ervan
  • Christophe Vandepoel

    5 jaar geleden
    Aan mijn werk is er ook overlast door hang jongeren/volwassenen. Laten dagelijks een sluikstort achter, laten er gestolen scooters achter, gooien glas kapot waar kinderen spelen,.... Al ontelbare meldingen gemaakt maar er heerst niet enkel onwil om zulke problemen aan te pakken, de onkunde is zeker zo groot als de onwil.