Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ogier aan de leiding in turbulente Rally van Wales, Neuville moet hopen op geste van ploegmaat

Sébastien Ogier (Ford Fiesta WRC) staat na afloop van de tweede volledige wedstrijddag in de Rally van Wales aan de leiding. De vijfvoudige Franse wereldkampioen rally heeft 4.4 seconden voorsprong op eerste achtervolger Jari-Matti Latvala (Toyota Yaris WRC). Esapekka Lappi (Toyota Yaris WRC) volgt als derde op 11.8 seconden. 

4 reacties

  • Reinhart Madoc

    6 jaar geleden
    We mogen fïer op Thierry, laat het een voorbeeld zijn voor anderen. Top !!!
  • Mario Vercaigne

    6 jaar geleden
    @Mark, al eens met een rallywagen gereden ? Zo niet dan weet je niet hoe het eraan toe gaat !!! Jij zou nog niet eens de moter kunnen kunnen starten laat staan vertrekken en eenbocht nemen !! Is gemakkelijk iemand afbreken hè !! Dat is typisch Belgisch inplaats van trots te zijn op wat hij doet en al berijdt heeft in deze sport !!! We geraken tenminste in de wereld top van de autosport wat we van veel andere balsporten niet kunnen zeggen !!!
  • Bjorn Clauw

    6 jaar geleden
    Hij heeft onder druk al indrukwekkende dingen laten zien... Op laatste proef nog naar overwinning rijden met 0.x sec voorsprong bv. Of aan de leiding rijden rijden en toch nog serieus knallen op powerstage. Zoals altijd staan de beste stuurlui aan wal....
  • Mark Desiron

    6 jaar geleden
    hij kan het niet . als de druk er is maakt hij fouten zal eeuwig tweede zijn