Het tankstation in Comblain-au-Pont werd donderdagochtend om 4 uur overvallen door vijf gemaskerde lieden.
Volledig scherm
Het tankstation in Comblain-au-Pont werd donderdagochtend om 4 uur overvallen door vijf gemaskerde lieden. © Google Streetview

Vier medeplichtingen opgepakt van doodgeschoten dader overval op benzinestation

Bij diverse huiszoekingen door de federale gerechtelijke politie in het kader van het onderzoek naar de roof in het tankstation van Comblain-au-Pont zijn vanochtend in Seraing en Luik vier verdachten opgepakt. De vier zouden medeplichtigen zijn van de 19-jarige Mohamed Soujae, die bij de overval op het tankstation dodelijk verwond werd door de gerant. 

9 reacties

  • Dirk N.M. Van Caekenberghe

    5 jaar geleden
    Nu gaan die overige drie overlevende kriminelen nog schadevergoeding gaan eisen en de pompbediende aanklagen omdat hun handlanger er niet meer is!
  • andre van de wege

    5 jaar geleden
    ge mag in Belgie uw eigendom niet meer beschermen.als bij ingebroken word.
  • VIVIANE bastenie

    5 jaar geleden
    De gerant mag wel oppassen ,hij weet toch dat de gangsters beschermd worden ,dus deze brave gerant zal wel zwaar beboet worden daar zorgen de advocaten van de brave gangsters wel voor,.Als dat gebeurd dan moeten wij voor eens en altijd het land platgooien en massaal ontslag eisen van de rechter,en de advocaten opsluiten in een psygiatrische inrichting .Men moet ter aller tijden zijn eigendommen kunnen beschermen.
  • Valentijn Jacobs

    5 jaar geleden
    Voor al diegene die het beter weten, het was een koud kunstje om hen op te sporen, twee van de overvallers droegen een enkelband, binnenkort plegen ze overvallen op hun vrije verlofdag uit de gevangenis, met andere woorden het gerecht faalt grandioos je houdt het niet voor mogelijk bedankt beste minister.
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Allemaal verloren moeit, goed politiewerk helaas lopen die binnen de kortste keren weer vrij rond.