Actrice Keira Knightley
Volledig scherm
Actrice Keira Knightley © Photo News

Keira Knightley uit felle kritiek op "onrealistisch voorkomen" van Kate Middleton na bevalling

Keira Knightley heeft felle kritiek geuit op Kate Middleton, de vrouw van de Britse prins William. De actrice neemt aanstoot aan de manier waarop de kersverse moeder zich in 2015, slechts enkele uren na de geboorte van haar dochter Charlotte, in jurk en met het haar in de krul toonde aan het publiek.

33 reacties

  • Melinda Lekeux

    6 jaar geleden
    Dominique en Chris, jullie spreken uit ervaring???
  • imke de meester

    6 jaar geleden
    ik zie op elk van de foto's van Kate een buikje wanneer ze het hospitaal verlaat. Dus heel realistisch, ze hebben haar geschminkt en haar haren gedaan. Maar ze draagt een wijd kleedje. (Chris) dat heeft niets te maken met een "magere trien", ik woog 59 kilo en ben 1.m70, toen dus ook een magere trien, de ene vrouw is de andere niet , dat heeft niets te maken met gewicht, met dikte, met postuur,met sterkte, . wel met je pijngrens. Hoeveel bevallingen heb jij al gehad ?
  • Manuela Lespagnard

    6 jaar geleden
    Dat hangt allemaal af van de bevalling en de nieuwe moeder. Er zijn bevallingen met keizersneden en tweelingen of meerdere baby's, er zijn bevallingen waarbij de baby er moeilijk door komt, er zijn bevallingen die zoals bij mij het geval was nierstenen hebben, normale bevallingen, enz...daarna zal de moeder ofterwel meer rust nodig hebben of normaal na een zevental uurtjes het ziekenhuis verlaten.
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    De ene persoon is stukken sterker en moediger dan de andere. Zo ook vrouwen die moeten bevallen. Keira Knightley is een magere trien die niet veel kan hebben.
  • mieke jansens

    6 jaar geleden
    keer voor uw eigen deur