Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Helft personeel spoeddienst wil geen griepprik

Bijna de helft of 46 procent van de verpleeg- en zorgkundigen van spoedgevallendiensten in Vlaanderen laat zich niet vaccineren tegen griep. Dat blijkt uit een onderzoek van de Universiteit Antwerpen waarover De Zondag bericht. 

51 reacties

  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Eigenlijk kan dit niet ik was van mening dat élke dokter was ingeënt tegen alles want eerlijk want komt er vandaag allemaal niet op ons af !
  • Don Tessers

    6 jaar geleden
    Virus stammen muteren, je loopt altijd achter de wagen in plaats ervoor. Echter voor de ouderen, baby´s, en mensen met longaandoening of mensen die longontsteking hebben gehad, is het wel verstandig
  • Marie Verbeek

    6 jaar geleden
    Ik ben 59 jaar en heb in heel mijn leven twee keer de griep gehad, elke keer tijdens een zwangerschap.Ik hoef die vaccinatie niet want ze is niet altijd en bij iedereen onschuldig weet ik uit ervaring.
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Sommige weten het hier weer beter en hebben er niet eens verstand van, een griep prik is wel degelijk het griepvirus dat ingespoten wordt zodat je er een beetje ziek van kan zijn, maar hem nadien normaal niet meer kan krijgen. Voor diegene die het niet willen ,niemand ligt er wakker van ,maar ook niet komen bleiten als je dan zwaar met de griep in bed ligt.
  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Ik ben fit en sport veel , vroeger minstens 3 keer per jaar ziek ,sinds ik een prik krijg al 5 jaar niet meer ziek geweest, dus berg die onzin dat een prik niet werkt maar op.