Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © iStock

Politie dacht dat Claire (30) uit het leven was gestapt, 6 jaar later werpt DNA-spoor nieuw licht op de zaak

BuitenlandDe Britse Pat en Ray Martin uit Nottinghamshire kregen in 2012 te horen dat hun dochter Claire (30), die samen met haar man Diëgo en pasgeboren zoontje in Italië woonde, uit het leven was gestapt. Volgens de ouders van Claire had hun dochter geen zelfmoord gepleegd, maar de Italiaanse politie bleef volhouden dat daarover geen twijfel mogelijk was. Nu, zes jaar later, werd de zaak heropend en wijst alles erop dat Claire werd vermoord. 

6 reacties

  • Don Tessers

    6 jaar geleden
    Een zelfde soort gelijke situatie was anderhalve maand geleden in Duitsland. Waar de politie zei dat het zelfmoord was. Niemand is in staat zich meerdere malen met een mes diep te steken tot de dood volgt. Echter een uitzondering mag hier genoemd worden. De speciale techniek die binnen de Japanse cultuur werd toegepast om bij grove fouten en vernedering zich op de juiste plaats met een dolk te doorboren.
  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    Wat die mensen moeten doormaken door het klungelen van incompetente onderzoekers.
  • Guido S.

    6 jaar geleden
    Hopelijk vinden ze de moordenaar.
  • Steve Lagae

    6 jaar geleden
    Jezelf doden met meerdere messteken in de halsstreek. Onmogelijk. Dit kan je moreel onmogelijk doen bij jezelf. Dat de Italiaanse recherche dan gewoon meteen zegt: We hebben geen goesting om de moord te onderzoeken.
  • johanneke li

    6 jaar geleden
    Wat een geknoei! Aleen al de plaats waar ze gevonden is wijst erop dat het geen zelfmoord was.