Gilbert Bodart
Volledig scherm
Gilbert Bodart © belga

Ex-doelman Gilbert Bodart, die debuut maakt in politiek, vergelijkt Maggie De Block met "een varken"

BinnenlandEx-doelman Gilbert Bodart, die bij de gemeenteraadsverkiezingen de lijst van de rechtse partij La Droite in Grâce-Hollogne trekt, vergelijkt minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD) met "een varken" in een Facebookbericht. 

79 reacties

  • Hendrik Patyn

    6 jaar geleden
    Allez als ge nergens meer goed voor zijt, dan moogt ge nog in de politiek in Wallonië, eigenlijk jammer voor de politiekers die wel goed bezig zijn.
  • Roger Geens

    6 jaar geleden
    Bodart is te min om woorden aan vuil te maken ,gelijk wil ik zeggen dat mevrouw De Block één van onze betere ministers is die meer doet dan veel anderen die alle dagen op teevee en in de krant komen .Wat betreft gewicht ? heeft men zich al eens afgevraagd of zij niet een gezondheidsprobleem heeft dat je aan ieders neus moet hangen ?wat met die andere vrouwen die ook vechten tegen overgewicht ? Metabolisme ,zoek eens .
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Hij lijkt le een triestig persoon die eigenlijk eens moet nagekeken worden. In de bovenkamer dan.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Als we nu eens begonnen met af te spreken om niet meer te stemmen op politici die het spel vuil spelen. Die beschimpen, informatie verdraaien, liegen dat ze zwart zien of van een mug een olifant maken om andere politici te bemodderen. Welke politieke kleur ze ook mogen hebben. Dan kunnen we als kiezers die politieke stal misschien wat beginnen uitmesten. Stem volgens je eigen overtuiging. Die heeft even veel bestaansrecht als een andere. Maar op respectabele mensen.
  • Leopold Vanhoof

    6 jaar geleden
    Is dat niet de man die veroordeeld is voor 'n bankoverval?