© pn

Sergio Herman wilde niet op date met zijn vrouw, tot zijn collega’s een stunt uithaalden

De Nederlandse presentatrice en voormalige model Ellemieke Vermolen (40), die getrouwd is met Sergio Herman (46) en zwanger is van hun derde kindje, vertelde tijdens haar bezoek in ‘Sofie in de Keuken van’ op VTM dat de sterrenchef een zetje nodig had om met haar op date te gaan.

vwh

Ellemieke en Sergio leerden elkaar kennen in Amsterdam. Haar broer Jeremy heeft er een restaurant en mocht vroeger vaak het personeel van ‘Oud Sluis’, de voormalige sterrenzaak van Sergio verwelkomen. Onder het gezelschap kwam ter sprake dat Ellemieke de zus van de eigenaar was en het personeel wilde haar aan Sergio koppelen.

“Dat is echt wat voor jou zeiden zijn vrienden”, zegt Ellemieke terwijl ze met Sofie een omelet klaarmaakt. Maar de kok antwoordde dat hij nooit naar televisie kijkt en dat een vrouw uit Amsterdam niets voor hem zou zijn. Het personeel was er wel nog steeds van overtuigd en pakte het anders aan. “Ze hebben zijn hele keuken volgeplakt met foto’s van mij. Toen zei hij dat hij wel eens voor me zou willen koken. Zo is het allemaal begonnen”, klinkt het.

© VTM

Het opzet van de collega’s is geslaagd. Intussen zijn Sergio en Ellemieke al samen sinds 2007 samen en verwachten ze samen hun derde kindje. Het koppel heeft ook net een nieuw stulpje gekocht in Knokke-Heist, waardoor eerdere geruchten over een huwelijkscrisis helemaal van de baan zijn. Dat heeft de blondine zelf bevestigd in een interview met de Nederlandse krant De Telegraaf. “Sergio en ik zijn weer een goed team”, klonk het.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer